Sumaišome pusę spaustos citrinos su ketvirtadaliu puoduko sojos, įspaudžiame kelias česnako galvutes. Lašišos filė gerai įtriname citripipiriais, mairūnu ir druskyte. tada dedame lašišą į marinatą ir palaikome šaldytuve apie 4 valandas. Tada įkaitiname orkaitę ir kepame ant grotelių . Iškepus, pašlakstome citrinos sultimis ir tiekiame su mėgstamu garnyru. Puikiai tinka su bulvėmis ar ryžiais, ar varškės kremu (malta varškė, česnakas, tarkuotas agurkas, druska, natūralus jogurtas, bazilikas).
Skanaus!
Autorius: elinda
INGREDIENTAI:
šiek tiek citrinų
šiek tiek česnakų
šiek tiek mairūnų
šiek tiek lašišų (filė)
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišome pusę spaustos citrinos su ketvirtadaliu puoduko sojos, įspaudžiame kelias česnako galvutes. Lašišos filė gerai įtriname citripipiriais, mairūnu ir druskyte. tada dedame lašišą į marinatą ir palaikome šaldytuve apie 4 valandas. Tada įkaitiname orkaitę ir kepame ant grotelių . Iškepus, pašlakstome citrinos sultimis ir tiekiame su mėgstamu garnyru. Puikiai tinka su bulvėmis ar ryžiais, ar varškės kremu (malta varškė, česnakas, tarkuotas agurkas, druska, natūralus jogurtas, bazilikas).