INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek svogūnų (žalieji)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 litrai vandens
- 300 gramų vėžių (mėsa)
- 700 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti žuvį. Ištraukti.
Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti. Pakepinti aliejuje su šaukštu miltų.
Patroškintas daržoves, prieskonius sudėti į žuvies sultinį, pavirti.
Baigus virti sudėti žuvies ir vėžių mėsytę, žalumynus.
Autorius: Laurynas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas morkų
- 2 vienetai svogūnų
- šiek tiek svogūnų (žalieji)
- 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
- 2 litrai vandens
- 300 gramų vėžių (mėsa)
- 700 gramų žuvies
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti žuvį. Ištraukti.
Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti. Pakepinti aliejuje su šaukštu miltų.
Patroškintas daržoves, prieskonius sudėti į žuvies sultinį, pavirti.
Baigus virti sudėti žuvies ir vėžių mėsytę, žalumynus.
Autorius: Laurynas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI