• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 litrai vandens
  • 300 gramų vėžių (mėsa)
  • 700 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti žuvį. Ištraukti.
    Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti. Pakepinti aliejuje su šaukštu miltų.
    Patroškintas daržoves, prieskonius sudėti į žuvies sultinį, pavirti.
    Baigus virti sudėti žuvies ir vėžių mėsytę, žalumynus.

Autorius: Laurynas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek svogūnų (žalieji)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 litrai vandens
  • 300 gramų vėžių (mėsa)
  • 700 gramų žuvies

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti žuvį. Ištraukti.
    Svogūnus susmulkinti, morkas sutarkuoti. Pakepinti aliejuje su šaukštu miltų.
    Patroškintas daržoves, prieskonius sudėti į žuvies sultinį, pavirti.
    Baigus virti sudėti žuvies ir vėžių mėsytę, žalumynus.

Autorius: Laurynas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų