• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 250 gramų žirnių (konservuoti arba švieži)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (sutarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 8 vienetai duonos (riekelės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 4 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 250 gramų žirnių (konservuoti arba švieži)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės parmezano sūrio (sutarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 8 vienetai duonos (riekelės)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius, česnaką, parmezaną, druską, pipirus ir aliejų pilame į dubenį. Viską sutriname iki vientisos masės (tam reikalui pasitarnauja trintuvai). Šios masės tepame ant duonos ar batono ir papuošiame pomidoro pusele.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų