Į verdantį vandenį sudedame smulkintą mėsytę ir paverdame apie 10 min.. Dedame tarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, supilame žirnius, sudedame susmulkintą svogūną. Verdame apie 1 val. arba tiksliau kol suverda žirniai. Paskaniname grietine.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
400 gramų žirnių
200 gramų kiaulienos (smulkiai pjaustyta)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedame smulkintą mėsytę ir paverdame apie 10 min.. Dedame tarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, supilame žirnius, sudedame susmulkintą svogūną. Verdame apie 1 val. arba tiksliau kol suverda žirniai. Paskaniname grietine.