• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų pomidorų pastos
  • 1 kilogramas žiedinių kopūstų
  • 20 gramų cukraus
  • 20 gramų druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų pomidorų pastos
  • 1 kilogramas žiedinių kopūstų
  • 20 gramų cukraus
  • 20 gramų druskos

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinį kopūstą gerai nuplaukite ir susmulkinkite žiedynais. Juos blanširuokite apie 5 min. parūgštintame verdančiame vandenyje: vienam litrui vandens ištirpinkite vieną gramą citrinos rūgšties. Blanširuotus žiedinius kopūstus tuoj pat atvėsinkite šaltame vandenyje. Juos sukraukite į švariai išplautus stiklainius. Į puodą sukraukite susmulkintus pomidorus, užvirkite ant silpnos ugnies, pakaitinkite ir pertrinkite per sietelį. Į pomidorų sultis suberkite druską ir cukrų, užvirkite ir šiomis sultimis užpilkite stiklainiuose esančius žiedinius kopūstus. Pasterizuokite 0,5 l talpos stiklainius-40 min., o 1 l stiklainius-50 min. Sandariai užsukite.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų