Išplakite kiaušinius su cukrumi bei druska, supilkite pieną, aliejų ir išmaišykite. Tuomet įmaišykite žemės riešutų sviestą bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Iš gautos tešlos iškepkite blynelius ir patiekite juos šiltus su klevų sirupu arba Jūsų mėgstamų uogų džemu. Skanaus.
Autorius: Laura
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės sviesto (žemės riešutų)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinius su cukrumi bei druska, supilkite pieną, aliejų ir išmaišykite. Tuomet įmaišykite žemės riešutų sviestą bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Iš gautos tešlos iškepkite blynelius ir patiekite juos šiltus su klevų sirupu arba Jūsų mėgstamų uogų džemu. Skanaus.