• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis vaflių
  • 400 gramų šokoladas (tirpintas)
  • 1 pakelis žemės riešutų (smulkinti, nulupti)
  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 1 pakelis želės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis vaflių
  • 400 gramų šokoladas (tirpintas)
  • 1 pakelis žemės riešutų (smulkinti, nulupti)
  • 1 skardinė kondensuoto pieno
  • 1 pakelis želės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal instrukciją ant pakelio padarykite želė ir padėkite sustingti į šaldytuvą. Kai jau bus kiek sustingusi (klampi) pradėkite gaminti saldainius. Vaflių lakštus pertepkite plonu sluoksniu "Rududu" kremu. Kiekvieną kartą pertepus, pabarstykite smulkintų riešutų (pakepintų sausoje keptuvėje). Supjaustykite vaflius kubeliais (5 X 5). Pamerkite juos klampioje želė masėje, sudėkite į lėkšte ir padėkite į šaldytuvą valandai. Tada kiekvieną saldainį (naudojant arbatinį šaukštelį) pamerkite į lydytą (kiek įmanoma labiau atvėsusį) šokoladą, sudėkite į lėkšte ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų