Paruošiame želė kaip nurodyta į atskirus indus. Tuomet į būsimo torto indą pilame pirmąjį sluoksnį (pradedame nuo šviesiausio), atvėsus dedame į kamerą, apstingus išimame išdėliojame į želė vaisius (šiuo atveju mandarinus), arba galima iškart dėti vaisius ir užpilti tik dalimi želė, kitaip vaisiai plaukios, ir tik tada kai apstings supilti likusią želė. Taip sluoksniuojame ir vis dedame vaisius. Mes dar dėjome braškes. Sunaudojome penkių skonių želė, beje dėjome po du pakelius pusei litro. Tuomet sustingusį sluoksniuotį įdedame trumpam į šilto vanens indą, išimame ir užvožę atitinkamo dydžio lėkštę apverčiame taip tortas atsiduria ant lėkštės.
Na, o tada pjaustome, jei norim gardiname grietinėle ir skanaujame.
Skanaus !
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
2 vienetai mandarinų (arba apelsinas)
šiek tiek grietinėlės (purškiama)
šiek tiek braškių (šaldytos)
5 vienetai želės (kelių skonių)
šiek tiek vaisių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošiame želė kaip nurodyta į atskirus indus. Tuomet į būsimo torto indą pilame pirmąjį sluoksnį (pradedame nuo šviesiausio), atvėsus dedame į kamerą, apstingus išimame išdėliojame į želė vaisius (šiuo atveju mandarinus), arba galima iškart dėti vaisius ir užpilti tik dalimi želė, kitaip vaisiai plaukios, ir tik tada kai apstings supilti likusią želė. Taip sluoksniuojame ir vis dedame vaisius. Mes dar dėjome braškes. Sunaudojome penkių skonių želė, beje dėjome po du pakelius pusei litro. Tuomet sustingusį sluoksniuotį įdedame trumpam į šilto vanens indą, išimame ir užvožę atitinkamo dydžio lėkštę apverčiame taip tortas atsiduria ant lėkštės.
Na, o tada pjaustome, jei norim gardiname grietinėle ir skanaujame.