REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 9
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žėlė pagaminam kaip nurodyta ant pakelio įdėdami dar į kiekvieną žėlė spalvą po a.š. želatinos. Paliekame atvėsti.
- Persikų puseles įpjauname ne iki galo ir sudedam į forma, įberiame uogų, įdedam mėtų lapelių. Užpilame geltonos spalvos žėlė tiek, kad persikai butu apsemti iki puses, įdedam į šaldymo kamerą. Kai šiektiek sustinga užpilame likusi geltonos spalvos žėlė ir vel į kamera. Kai sustingsta pilame kitą spalvą ir vėl į kamerą. Dedame braškių griezinelius, užpilame paskutinę spalva uždengiame ir dedam į šaldytuvą per naktį.
- Kitą dieną formą atidarome, apverčiame.
Skanaus.
REKLAMA