• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų guminukų
  • šiek tiek pabarstukų
  • 10 vienetų zefyrų (pailgi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant iešmelio verti vieną pailgą zefyrą ir dar vieną, perpjautą pusiau. Tada užmauti po guminuką ir papuošti pabarstukais.

Autorius: Viktorija

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų guminukų
  • šiek tiek pabarstukų
  • 10 vienetų zefyrų (pailgi)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ant iešmelio verti vieną pailgą zefyrą ir dar vieną, perpjautą pusiau. Tada užmauti po guminuką ir papuošti pabarstukais.

Autorius: Viktorija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų