• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens (gazuotas)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą

    Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.

    Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.

    Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės vandens (gazuotas)
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą

    Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.

    Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.

    Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų