Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.
Iškepusius pabarstykite cukraus pudra.
Autorius: Kamilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
3 stiklinės kvietinių miltų
0.5 stiklinės vandens (gazuotas)
0.5 stiklinės aliejaus
šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, vanenį ir aliejų. Suminkykite tešlą
Iškočiokite ratą 3 - 4 mm storio. Padalinkite ratą kažkur į 12 dalių. Dėkite uogienės ant Kiekvieno gabaliuko didesniojo krašto. Pradėdami nuo didesniojo krašto susukite į ritinėlį.
Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes (200 laipsnių temperatūroje). Arba kepkite, kol gražiai paruduos.