REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 40
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus sumaišyti su druska ir persijoti į dubenį.
Suberti cukrų, sudėti gabalėliais pjaustytą sviestą, sukrėsti grietinę, kiaušinių trynius, supilti vyną ir išminkyti tešlą. - Iš jos padaryti rutulį ir palikti 20 minučių.
Pastovėjusią tešlą plonai iškočioti, tada mažesne ir didesne stikline išspausti skrituliukus.
Aštriu peiliu įpjauti kraštus, tada mažesnius dėti ant didesnių ir suspausti per vidurį, kad suliptų. - Žagarėlius virti įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos.
Tada išgriebti kiaurasamčiu, nuvarvinti, atvėsinti ir apibarstyti milteliniu cukrumi.
Skanaus!
REKLAMA