• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (lazdelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 6 gramai vanilės
  • 2 kilogramai vyšnių (be kauliukų)
  • 6 vienetai vyšnių (lapai)
  • 3 stiklinės degtinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3-jų litrų stiklainį suberti vyšnias, gvazdikėlius, vanilę, gabalėlį cinamono lazdelės, maltą muskatą ir vyšnių lapus.
    Visą tai užberti cukrumi ir pastatyti į tamsią vietą dviems savaitėms. Po dviejų savaičių įpilti degtinę, uždaryti indą sandariai ir palikti nusistovėti 5-6 sav.
    Po to stiklainio turinį perkošti, uogas išspausti,jų sultis supilti atgal į indą, gerai prafiltruoti ir išpilstyti į butelius.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono (lazdelė)
  • 1 kilogramas cukraus
  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek muskato (maltas)
  • 6 gramai vanilės
  • 2 kilogramai vyšnių (be kauliukų)
  • 6 vienetai vyšnių (lapai)
  • 3 stiklinės degtinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3-jų litrų stiklainį suberti vyšnias, gvazdikėlius, vanilę, gabalėlį cinamono lazdelės, maltą muskatą ir vyšnių lapus.
    Visą tai užberti cukrumi ir pastatyti į tamsią vietą dviems savaitėms. Po dviejų savaičių įpilti degtinę, uždaryti indą sandariai ir palikti nusistovėti 5-6 sav.
    Po to stiklainio turinį perkošti, uogas išspausti,jų sultis supilti atgal į indą, gerai prafiltruoti ir išpilstyti į butelius.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų