• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek vyniuogių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai vandens (šaltas, tešlai)
  • 70 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai užsiminkome tešlą.
    Į didelį dubenį suberiame miltus ir sumaišome juos su kepimo milteliais, paprastu ir vaniliniu cukrumi bei druska.
    Į miltų masę pilame aliejų ir vandenį. Tešlą maišome su šaukštu, o kai nebesimaišo, baigiame minkyti rankomis.
    Tešlą palaikome šaldytuve 1 valandą.
    Po to tešlą dar kartą gerai iškočiojame iki 3-4 mm storio ir įtiesiame į kepimo formą.
    Tešlos kraštai turi būti užkelti, kad įdaras neišbėgtų.
    Kiaušinį išplakame su cukrumi. Po to įmaišome grietinėlę ir krakmolą.
    Įdarą supilame ant tešlos ir ant viršaus sudedame vynuogių puseles.
    Kepame 25-30 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Skanaus!!!

Autorius: Vytautė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus (tešlai)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • šiek tiek vyniuogių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • 6 valgomieji šaukštai vandens (šaltas, tešlai)
  • 70 gramų grietinėlės
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausiai užsiminkome tešlą.
    Į didelį dubenį suberiame miltus ir sumaišome juos su kepimo milteliais, paprastu ir vaniliniu cukrumi bei druska.
    Į miltų masę pilame aliejų ir vandenį. Tešlą maišome su šaukštu, o kai nebesimaišo, baigiame minkyti rankomis.
    Tešlą palaikome šaldytuve 1 valandą.
    Po to tešlą dar kartą gerai iškočiojame iki 3-4 mm storio ir įtiesiame į kepimo formą.
    Tešlos kraštai turi būti užkelti, kad įdaras neišbėgtų.
    Kiaušinį išplakame su cukrumi. Po to įmaišome grietinėlę ir krakmolą.
    Įdarą supilame ant tešlos ir ant viršaus sudedame vynuogių puseles.
    Kepame 25-30 min. 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
    Skanaus!!!

Autorius: Vytautė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų