Tešlai ištrinkite trynius su cukrumi, įpilkite 3 šaukštus karšto vandens ir išplakite. Įmaišykite krakmolą, miltus su kepimo milteliais, citrinų žieveles ir standžiai išplaktus baltymus. Tešlą nestoru sluoksniu supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir įdėkite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite apie 10–12 min. Kepinį apverskite ant švaraus rankšluosčio ir atsargiai nuimkite popierių. Nestandžiai suvyniokite biskvitą, kol dar neatvėsęs, – lenkiant vėliau jis gali lūžinėti. Kremui grietinėlę standžiai išplakite, po truputį supilant medų ir išbrinkintą bei ištirpintą želatiną. Ataušusį biskvitą ištiesinkite ir užtepkite kremą. Ant jo tolygiai sudėkite uogas, abrikosų gabalėlius ir susukite dabar jau standžiau. Palaikykite šaldytuve keletą valandų. Prieš patiekiant vyniotinį papuoškite plakta grietinėle, uogomis bei abrikosų griežinėliais. Skanaus.
Tešlai ištrinkite trynius su cukrumi, įpilkite 3 šaukštus karšto vandens ir išplakite. Įmaišykite krakmolą, miltus su kepimo milteliais, citrinų žieveles ir standžiai išplaktus baltymus. Tešlą nestoru sluoksniu supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir įdėkite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite apie 10–12 min. Kepinį apverskite ant švaraus rankšluosčio ir atsargiai nuimkite popierių. Nestandžiai suvyniokite biskvitą, kol dar neatvėsęs, – lenkiant vėliau jis gali lūžinėti. Kremui grietinėlę standžiai išplakite, po truputį supilant medų ir išbrinkintą bei ištirpintą želatiną. Ataušusį biskvitą ištiesinkite ir užtepkite kremą. Ant jo tolygiai sudėkite uogas, abrikosų gabalėlius ir susukite dabar jau standžiau. Palaikykite šaldytuve keletą valandų. Prieš patiekiant vyniotinį papuoškite plakta grietinėle, uogomis bei abrikosų griežinėliais. Skanaus.