• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų voveraičių
  • 300 gramų bulvių
  • 150 gramų morkų
  • šiek tiek vištiena ( kaulai (sultiniui išvirti))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų voveraičių
  • 300 gramų bulvių
  • 150 gramų morkų
  • šiek tiek vištiena ( kaulai (sultiniui išvirti))
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek grietinės

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
  2. Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
  3. Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
  4. Tiekti su grietinė. Skanaus.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų