Nuimti mėsą nuo kaulų, mėsą supjaustyti maždaug 2x2 cm gabaliukais. 2 skilteles česnako sutrėkšti ir susmulkinti, 1 raudoną pipirą susmulkinti išėmus sėklas (kitaip bus aštru). Viską sudėti į dubenį išspausti citriną ir gerai sumaišyti. Pastatyti marinuotis apie 2 val.
Jei grybus naudojam kinietiškus džiovintus, juos reikia išmirkyti vandeny. Taip pat reik krakmolą ištirpinti vandeny. Visus ingredientus reikėtų iš anksto susmulkinti, kad galima būtų greit dėti į keptuvę.
Marinuotą vištieną mirkom plaktam kiaušinyje ir voliojam miltuose. Dedam į gerai įkaitintą keptuvę, kepam kol apskrus tešla. Atitedam į šalį.
Gilioj keptuvėj arba wok`e ant vidutinės ugnies įkaitinam aliejų ir dedam morkas, kepinam, kol suminkštės. Tada svogūną, kol pagels. Toliau svogūnų laiškai, grybai, česnakai, aitrieji pipirai paeiliui. Dedam krakmolą. Viską kepinam pamaišydami apie 5 min. Padidinam ugnį sudedam vištienos gabaliukus, papriką, apibarstom pipirais ir apšlakstom sojų padažu, supilam marinatą, būtinai uždengiam keptuvę. Kaitinam 8-10min, galima pamaišyti, bet geriau sukrėsti nenukeliant dangčio, kad neišeitų garai. Sumažinam ugnį, suberiam rozmariną, pamaišant troškinam, kol masė sutirštės dar 7-10min.
Nuimti mėsą nuo kaulų, mėsą supjaustyti maždaug 2x2 cm gabaliukais. 2 skilteles česnako sutrėkšti ir susmulkinti, 1 raudoną pipirą susmulkinti išėmus sėklas (kitaip bus aštru). Viską sudėti į dubenį išspausti citriną ir gerai sumaišyti. Pastatyti marinuotis apie 2 val.
Jei grybus naudojam kinietiškus džiovintus, juos reikia išmirkyti vandeny. Taip pat reik krakmolą ištirpinti vandeny. Visus ingredientus reikėtų iš anksto susmulkinti, kad galima būtų greit dėti į keptuvę.
Marinuotą vištieną mirkom plaktam kiaušinyje ir voliojam miltuose. Dedam į gerai įkaitintą keptuvę, kepam kol apskrus tešla. Atitedam į šalį.
Gilioj keptuvėj arba wok`e ant vidutinės ugnies įkaitinam aliejų ir dedam morkas, kepinam, kol suminkštės. Tada svogūną, kol pagels. Toliau svogūnų laiškai, grybai, česnakai, aitrieji pipirai paeiliui. Dedam krakmolą. Viską kepinam pamaišydami apie 5 min. Padidinam ugnį sudedam vištienos gabaliukus, papriką, apibarstom pipirais ir apšlakstom sojų padažu, supilam marinatą, būtinai uždengiam keptuvę. Kaitinam 8-10min, galima pamaišyti, bet geriau sukrėsti nenukeliant dangčio, kad neišeitų garai. Sumažinam ugnį, suberiam rozmariną, pamaišant troškinam, kol masė sutirštės dar 7-10min.