INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 12 vienetų vištienos sparnelių
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje užmaišome marinatą: medų, vyną, sutrintą česnaką, imbierą, sojos padažą, druską ir aliejų.
Vištų sparnelius sudėti ir pavolioti marinate.
Laikyti šaltai apie 4 valandas. Kepti grilyje.
Skanaus!
Autorius: Neda
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 12 vienetų vištienos sparnelių
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dubenyje užmaišome marinatą: medų, vyną, sutrintą česnaką, imbierą, sojos padažą, druską ir aliejų.
Vištų sparnelius sudėti ir pavolioti marinate.
Laikyti šaltai apie 4 valandas. Kepti grilyje.
Skanaus!
Autorius: Neda
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI