• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 12 vienetų vištienos sparnelių
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje užmaišome marinatą: medų, vyną, sutrintą česnaką, imbierą, sojos padažą, druską ir aliejų.

    Vištų sparnelius sudėti ir pavolioti marinate.
    Laikyti šaltai apie 4 valandas. Kepti grilyje.

    Skanaus!

Autorius: Neda

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 12 vienetų vištienos sparnelių
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje užmaišome marinatą: medų, vyną, sutrintą česnaką, imbierą, sojos padažą, druską ir aliejų.

    Vištų sparnelius sudėti ir pavolioti marinate.
    Laikyti šaltai apie 4 valandas. Kepti grilyje.

    Skanaus!

Autorius: Neda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų