Papildomai reikės: • Parmezano sūrio padažo (Gallina Blanca) pakelio. Jo įsigyti rasite IKI parduotuvėse, kaina ~ 2.50 Lt. • Pieno 250 ml
Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ir pakepinkite sausoje keptuvėje kelias minutes kol apdžius. Vištų skrandukus išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūno galvą susmulkinkite, čili pipirą taip pat ir pakepinkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į puodelį supilkite pieną, Parmezano sūrio padažo pakelio turinį ir maišydami kaitinkite ant nedidelės ungnies tol, kol padažas pasidarys jums norimo tirštumo. Dabar virtus skrandukus, pievagrybius bei padažą supilkite į keptuvę su kepintais svogūnais bei čili ir viską po truputį maišydami dar patroškinkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių. Skanaus ;)
Papildomai reikės: • Parmezano sūrio padažo (Gallina Blanca) pakelio. Jo įsigyti rasite IKI parduotuvėse, kaina ~ 2.50 Lt. • Pieno 250 ml
Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite ir pakepinkite sausoje keptuvėje kelias minutes kol apdžius. Vištų skrandukus išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūno galvą susmulkinkite, čili pipirą taip pat ir pakepinkite juos aliejuje ant vidutinės ugnies. Tuo tarpu į puodelį supilkite pieną, Parmezano sūrio padažo pakelio turinį ir maišydami kaitinkite ant nedidelės ungnies tol, kol padažas pasidarys jums norimo tirštumo. Dabar virtus skrandukus, pievagrybius bei padažą supilkite į keptuvę su kepintais svogūnais bei čili ir viską po truputį maišydami dar patroškinkite ant vidutinės ugnies maždaug 15 minučių. Skanaus ;)