• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos širdelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!

Autorius: žaneta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištienos širdelių
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 300 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!

Autorius: žaneta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų