Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!
Autorius: žaneta
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (rauginti)
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių
1 vienetas svogūnų
300 gramų vištienos širdelių
2 valgomieji šaukštai majonezo
300 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti vištų širdeles, supjaustyti išilgai per pusę ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus. Taip sukepam ir kitus produktus atskirai: pievagrybius griežinėliais,s vogūnus pusžiedžiais, morką kubeliais. Agurko kepti nereikia, tik supjaustyti smulkiai, taip pat ir česnaką. Sudedam į salotinę, supilam majonezą, grietinę, garstyčias, pipirus, druską ir gerai išmaišome. Valgyti atšaldytą. Skanaus!