• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai ananasų (griežinėliai)
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų (sirupas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių (arba vištos filė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles išvirkite pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, ananasus susmulkinkite. Į keptuvę su aliejumi dėkite svogūnus, o po kelių minučių kepenėles ir ananasus. Pabarstykite prieskoniais, supilkite ananasų sirupą ir kepkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Patiekite su spalvotais makaronais, puoškite petražolių lapeliais, šviežiomis daržovėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų