Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti. Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
300 gramų vištienos širdelių
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio
1 vienetas burokėlių
0.5 vieneto brokolių (nedideli)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas, bulves, burokėlius nulupti, vištų širdeles nuplauti. Bulves ir btokolius supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, morkas su burokėliais sutarkuoti. Širdeles virti sultinyje, kol užvirs, tada sudėti daržoves ir virti tol, kol visos suminkštės. Į pabaigą sumesti lauro lapelius bei pagardinti druska, pipirais.