Pamarinuojame ir svogūnų: šaukštas cukraus, šaukštas druskos, 4 šaukštai acto, pusė stiklinės vandens. Supjaustytus svogūnus išminkome. Vištienos krūtinėlę palaikę kelias valandas, dedame ant grotelių, kepame su supjaustytais baklažanais, paprikomis, pievagrybiais. Patiekiame su marinuotais svogūnais ir daržovėmis. Labai skanu kepant ant grotelių, bet įmanoma ir orkaitėje. Paprasta ir skanu.
Pamarinuojame ir svogūnų: šaukštas cukraus, šaukštas druskos, 4 šaukštai acto, pusė stiklinės vandens. Supjaustytus svogūnus išminkome. Vištienos krūtinėlę palaikę kelias valandas, dedame ant grotelių, kepame su supjaustytais baklažanais, paprikomis, pievagrybiais. Patiekiame su marinuotais svogūnais ir daržovėmis. Labai skanu kepant ant grotelių, bet įmanoma ir orkaitėje. Paprasta ir skanu.