Kalakutieną supjaustome 2-2,5 cm kubeliais. Mėsą sumaišome su druska, pipirais ir garstyčiomis. Briuselio kopūstus sudedame į verdantį vandenį ir paverdame apie 7-8 minutes. Paprikas supjaustome kubeliais. Porą supjaustome 5 mm storio griežinėliais. Daržoves, grybus ir mėsą pakaitomis suveriame ant iešmų. Kepame 180° C orkaitėje apie 35-40 minučių. Gero apetito!
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai paprikų
10 vienetų pomidorų pastos (vyšniniai)
150 gramų porų
2 valgomieji šaukštai garstyčių
10 vienetų pievagrybių
šiek tiek druskos
10 vienetų briuselio kopūstų
700 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutieną supjaustome 2-2,5 cm kubeliais. Mėsą sumaišome su druska, pipirais ir garstyčiomis. Briuselio kopūstus sudedame į verdantį vandenį ir paverdame apie 7-8 minutes. Paprikas supjaustome kubeliais. Porą supjaustome 5 mm storio griežinėliais. Daržoves, grybus ir mėsą pakaitomis suveriame ant iešmų. Kepame 180° C orkaitėje apie 35-40 minučių. Gero apetito!