Vištienos filė supjaustome kubeliais. Sumaišome druską, pipirus ir prieskonius vištienai. Prieskoniais įtrinkite vištienos kubelius. Po to apšlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi. Išmaišykite ir marinuokite apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje ar šašlykinėje.
Autorius: Skaistė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 kilogramas vištos filė
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
2 valgomieji šaukštai žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustome kubeliais. Sumaišome druską, pipirus ir prieskonius vištienai. Prieskoniais įtrinkite vištienos kubelius. Po to apšlakstykite citrinos sultimis ir aliejumi. Išmaišykite ir marinuokite apie 2-3 valandas. Kepkite grilyje ar šašlykinėje.