Išvirti vištienos sultinį, kuo riebesnis, tuo geriau. Porą supjaustyti žiedeliais, morkas sutarkuoti, svogūną ir papriką supjaustyti kubeliais ir visa tai pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį suberti ryžius, apketas daržoves, pasūdyti pagal skonį ir virti kol ryžiai išvirs (apie 20 min).
Autorius: Živile
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas porų
250 gramų ryžių (plikyti)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek sultinio (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti vištienos sultinį, kuo riebesnis, tuo geriau. Porą supjaustyti žiedeliais, morkas sutarkuoti, svogūną ir papriką supjaustyti kubeliais ir visa tai pakepinti aliejuje. Į verdantį sultinį suberti ryžius, apketas daržoves, pasūdyti pagal skonį ir virti kol ryžiai išvirs (apie 20 min).