• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • 3 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (susmulkintos)
  • 1 pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas vištiena
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną susmulkinti, morką ir bulvę supjaustyti kubeliais, nulupti pomidorą ir supjaustyti gabaliukais, česnaką sutrinti.
    Vištos gabaliukus įtrinti česnaku ir druska. Likusį česnaką pakepinti aliejuje, kol pagels, sudėti vištieną ir vartant apkepti.
    Vištieną sudėti į katilą, pridėti morką, bulvę, pomidorą, petražoles, užpilti 1 litrą vandens, uždengti dangčiu, pakaitinti, kol užvirs. Sudėti ryžius, įpilti dar 1,5 litro vandens. Virti, kol ryžiai išvirs.
    Išpilsčius sriubą, vištieną galima paduoti ir atskirai.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų