Visus prieskonius, sojos padažą ir medų sumaišome ir supilam ant vištienos. Paliekam šaldytuve apie 30-40 min., kad įsigertų marinatas. Tada vištieną sudedam į kepimo indą ir supilam marinatą, kad neiškeptų per sausa. Viską pašaunam į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepam apie 40 min. Tai labai skanus ir greitas užkandis, labai estetiškai atrodo ir patogu valgyti rankomis :)
Autorius: Linas
INGREDIENTAI:
šiek tiek imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 valgomieji šaukštai medaus
šiek tiek paprikų (malta)
500 gramų vištienos blauzdelių
šiek tiek sojos padažo
šiek tiek ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus prieskonius, sojos padažą ir medų sumaišome ir supilam ant vištienos. Paliekam šaldytuve apie 30-40 min., kad įsigertų marinatas. Tada vištieną sudedam į kepimo indą ir supilam marinatą, kad neiškeptų per sausa. Viską pašaunam į įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę ir kepam apie 40 min. Tai labai skanus ir greitas užkandis, labai estetiškai atrodo ir patogu valgyti rankomis :)