INGREDIENTAI:
- 4 vienetai agurkų (griežinėliai)
- 2 vienetai petražolių (šakelės)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 3 vienetai salotų (lapai)
- 1 vienetas kiaulienos kumpio (griežinėlis, pakepintas)
- 0.5 vieneto vištiena (kepta, be kaulų)
- 2 vienetai batono (riekės)
- 1 valgomasis šaukštas majonezo
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pyrago riekelės aptepamos sviestu, ant vienos iš jų uždedama majonezu plonai apteptas salotų lapelis, ant jo - keletas griežinėlių pomidoro, o ant viršaus — truputį pakepinto kumpio griežinėlis.
Viščiuko puselė supjaustoma griežinėliais. Šie aptepami majonezu, uždedami ant kumpio ir uždengiami salotų lapeliu. Ant viršaus uždedama kita pyrago riekelė. Viskas persmeigiama specialiu pagaliuku, papuošiama ridikėliu ir agurkų griežinėliais, petražolėmis ir pomidorų skiltelėmis.
REKLAMA