• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištienos krūtinėlė (virta)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 stiklinė vyniuogių (raudonosios)
  • 1 stiklinė anakardžio riešutų (sūdyti)
  • 3/5 stiklinės majonezo
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
  • 1/4 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištienos krūtinėlė (virta)
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 stiklinė vyniuogių (raudonosios)
  • 1 stiklinė anakardžio riešutų (sūdyti)
  • 3/5 stiklinės majonezo
  • 1 vienetas salierų (stiebas)
  • 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
  • 1/4 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
  • 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles ir obuolį (be sėklų), salierą supjaustykite kubeliais. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
    Paskaninkite druska ir pipirais.
    Patiekite šaltas.

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų