INGREDIENTAI:
- 2 vienetai vištienos krūtinėlė (virta)
- 1 vienetas obuolių
- 1 stiklinė vyniuogių (raudonosios)
- 1 stiklinė anakardžio riešutų (sūdyti)
- 3/5 stiklinės majonezo
- 1 vienetas salierų (stiebas)
- 1/4 stiklinės svogūnų (raudonieji, smulkinti)
- 1/4 stiklinės svogūnų laiškų (smulkinti)
- 2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
- 1 arbatinis šaukštelis krapų (smulkinti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos krūtinėles ir obuolį (be sėklų), salierą supjaustykite kubeliais. Kiekvieną vynuogę perpjaukite per pusę.
- Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus.
Paskaninkite druska ir pipirais.
Patiekite šaltas.
Autorius: Ona
REKLAMA