Vištienos file supjaustome norimo dydžio pailgomis lazdelėmis, suprieskoniuojame. Kiekvieną lazdelę voliojame miltuose, kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsiuose. Apkepame keptuvėje, o kepti baigiame gerai įkaitintoje orkaitėje, taip lieka mažiau riebalų. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
500 gramų vištos filė
2 vienetai kiaušinių
50 gramų kvietinių miltų
70 gramų džiūvesėlių
0.5 litro aliejaus
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio pailgomis lazdelėmis, suprieskoniuojame. Kiekvieną lazdelę voliojame miltuose, kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsiuose. Apkepame keptuvėje, o kepti baigiame gerai įkaitintoje orkaitėje, taip lieka mažiau riebalų. Skanaus!