• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų
  • 2 stiklinės ryžių
  • 1 kilogramas vištiena
  • šiek tiek druskos
  • 125 gramai aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų (mažas)
  • 2 valgomieji šaukštai razinų
  • šiek tiek žalumynų (sriubai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Višta išverdama su stambiai supjaustytais prieskoniniais žalumynais ir prieskoniais. Ryžiai perplaunami, nusausinami ir apkepinami su puse nurodyto aliejaus. Įpilama 4 stiklinės vištienos sultinio, įberiama druskos, pipirų, razinų, viskas 10 min. pavirinama ant mažos ugnies, po to gerai uždengiama dangčiu ir 10 min. palaikoma šiltoje vietoje. Vištiena, išėmus kaulus, supjaustoma mažais gabaliukais ir apkepinama likusiame aliejuje. Migdolai paspraginami ir sumaišomi su išvirtais ryžiais. Patiekalas turi būti labai aštrus ir kartu saldus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų