Vištieną supjaustyti stambesniais gabaliukais, ištrinti su prieskoniais ir citrinos sultimis. Marinuoti šaldytuve 30 min. Obuolius nulupti ir supjaustyti stambiomis skiltelėmis. Sumaišyti su vištienos gabaliukais. Viską sudėti ant skardos ir kepti 220 laipsnių orkaitėje 40 min. Patiekti su ryžiais.
Autorius: Edvis
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų (maltas)
šiek tiek imbierų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai obuolių
2 vienetai vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustyti stambesniais gabaliukais, ištrinti su prieskoniais ir citrinos sultimis. Marinuoti šaldytuve 30 min. Obuolius nulupti ir supjaustyti stambiomis skiltelėmis. Sumaišyti su vištienos gabaliukais. Viską sudėti ant skardos ir kepti 220 laipsnių orkaitėje 40 min. Patiekti su ryžiais.