• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato
  • 500 mililitrų pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 2 vienetai vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės (30%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 mililitrų konjako (metaxa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą padaužyti, ištrinti druska ir pipirais.
    Pakepti aliejuje.
    Supilti į kitą keptuvę grietinėlę, užvirinti.
    Pomidorus savo sultyse be odelių suplakti su mikseriu iki vientisos masės ir supilti į grietinėlę. Šiek tiek pavirti maišant.
    Tada sudėti visas prieskonines žoleles, muskatą, cukrų, išmaišyti. Pavirti 5 min.
    Sudėti į padažą vištienos kepsnius, uždengti, patroškinti 10 min.
    Supilti konjaką ir dar 3 min. patroškinti.
    Skanaus.

Autorius: Brigita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek muskato
  • 500 mililitrų pomidorų pastos (savo sultyse)
  • 2 vienetai vištos filė
  • 200 mililitrų grietinėlės (30%)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 100 mililitrų konjako (metaxa)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą padaužyti, ištrinti druska ir pipirais.
    Pakepti aliejuje.
    Supilti į kitą keptuvę grietinėlę, užvirinti.
    Pomidorus savo sultyse be odelių suplakti su mikseriu iki vientisos masės ir supilti į grietinėlę. Šiek tiek pavirti maišant.
    Tada sudėti visas prieskonines žoleles, muskatą, cukrų, išmaišyti. Pavirti 5 min.
    Sudėti į padažą vištienos kepsnius, uždengti, patroškinti 10 min.
    Supilti konjaką ir dar 3 min. patroškinti.
    Skanaus.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų