Vištienos filė supjaustyti juostelėmis, pagardinti kvapniaisiais pipirais, vištienos prieskoniais, padruskinti, jei reikia, ir palikti šaldytuve pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Imti po tris juosteles, pinti kaseles, o kad neiširtų – susmeigti mediniais smeigtukais abu galus. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepus, pagaliukus ištraukti ir patiekti su norimu garnyru. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
2 vienetai vištos filė
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (vištienai)
šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustyti juostelėmis, pagardinti kvapniaisiais pipirais, vištienos prieskoniais, padruskinti, jei reikia, ir palikti šaldytuve pastovėti, kad įsigertų prieskoniai. Imti po tris juosteles, pinti kaseles, o kad neiširtų – susmeigti mediniais smeigtukais abu galus. Kepti gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Iškepus, pagaliukus ištraukti ir patiekti su norimu garnyru. Skanaus!