Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais. Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu. Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu. Marinavau apie 2-3 valandas. Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
600 gramų ananasų (konservuoti)
3 valgomieji šaukštai medaus (marinatui)
800 gramų vištos filė
3 valgomieji šaukštai alaus (marinatui)
1 valgomasis šaukštas sojos padažo (marinatui)
šiek tiek prieskonių
1 valgomasis šaukštas ananasų sulčių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė ir ananasus supjausčiau kubeliais. Medų sumaišiau su alumi, ananasų sultimis ir sojos padažu. Vištieną apibarsčiau prieskoniais vištienai ir užpyliau marinatu. Marinavau apie 2-3 valandas. Po to vištieną ir ananasų gabaliukus suvėriau ant iešmelių ir kepiau orkaitėje. Labai skanu kepta griliuje ar šašlykinėje.