• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 2 česnakų
  • 80 gramų migdolų (trinti)
  • 150 mililitrų pomidorų pastos (minkštimas)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabaliukus iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir tada sutrintuose migdoluose.
    Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje po 7 min. iš abiejų pusių.
    Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti su vištienos gabaliukais.

Autorius: Marytė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 2 česnakų
  • 80 gramų migdolų (trinti)
  • 150 mililitrų pomidorų pastos (minkštimas)
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustyti pailgomis juostelėmis. Apibarstyti druska ir pipirais. Pamirkyti vištienos gabaliukus iš pradžių citrinos sultyse, po to miltuose, vėliau kiaušinio plakinyje ir tada sutrintuose migdoluose.
    Kepti mėsiukus įkaitintame aliejuje po 7 min. iš abiejų pusių.
    Česnakus susmulkinti, sumaišyti su trintu pomidorų minkštimu, alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Šį padažą patiekti su vištienos gabaliukais.

Autorius: Marytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų