• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (gabaliukai)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (kepsnių)
  • šiek tiek čili pipirų (prieskoniai, malti)
  • 100 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padarom marinato padažą iš majonezo, kečupo, aliejaus ir prieskonių. Jame apvartom vištienos gabaliukus, po to - miltuose. Ir dedame kepti, apkepam iš abieju pusių. Aliejaus nepilame arba jei pilam, tai labai mažai. Tiekiam su bulvėmis ar ryžiais ir sviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištiena (gabaliukai)
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (kepsnių)
  • šiek tiek čili pipirų (prieskoniai, malti)
  • 100 mililitrų kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padarom marinato padažą iš majonezo, kečupo, aliejaus ir prieskonių. Jame apvartom vištienos gabaliukus, po to - miltuose. Ir dedame kepti, apkepam iš abieju pusių. Aliejaus nepilame arba jei pilam, tai labai mažai. Tiekiam su bulvėmis ar ryžiais ir sviežiomis daržovėmis. Skanaus.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų