• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištos filė
  • 1 skardinė alaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis maltų kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai vištos filė
  • 1 skardinė alaus
  • 2 skiltelės česnakų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis maltų kmynų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenėlyje išmaišykite prieskonius, supilkite aliejų. Vištiena supjaustykite gabalėliais. Įtrinkite vištą prieskonių ir aliejaus mišiniu. Užpilkite alumi (vištiena turi gerai įsigerti alaus, bet neplaukioti jame). Kepti ant grotelių.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų