Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.
Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.
Autorius: Arvydas
INGREDIENTAI:
1 sauja krapų
1 valgomasis šaukštas krienų
1 sauja petražolių
1 valgomasis šaukštas garstyčių
2 vienetai vištos filė
2 valgomieji šaukštai majonezo
200 gramų varškės
2 vienetai kumpio (riekės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė gabaliukus įpjauti, padaryti kišenėlę. Sutrinti varškę su petražolėmis, krapais ir įdėti į kišenėlę, apjuosti ją plonai atpjautu kumpio griežinėliu ir kepti apie 30 min 220 C temperatūroje.
Pateikti su padažu iš majonezo, krienų ir garstyčių.