• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų (trintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • 10 vienetų vištienos blauzdelių
  • šiek tiek druskos
  • 250 mililitrų sultinio (grybų)
  • šiek tiek kario (ant peilio galiuko)
  • 100 gramų svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną įtrinkite kariu, česnaku, juodaisiais pipirais ir druska. Palikite marinuotis bent valandai.

    Įkaitintame aliejuje iš visų pusių apkepkite iš visų pusių. Tada sudėkite pjaustytus svogūnus ir svogūnų laiškus, paprikas.

    Į užvirintą sultinį sudėkite keptuvės turinį ir troškinkite apie pusvalandį.

    Skanaus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų