• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištos filė (arba kitokia vištienos mėsa)
  • 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti pievagrybius, baigiant kepti sudėti sviestą ir druską su pipirais.
    Vištieną apkepti aliejuje, baigiant, sudėti pjaustytas morkas ir svogūnus, ir dar truputį patroškinti. Į troškinį sudėti grybus, pasūdyti, pagardinti prieskoniais, užpilti praskiestu per pusę vynu su vandeniu. Supilti tik pusę vyno mišinio. Patroškinti vyne apie 15 min.
    Tada sukrėsti troškinį į karsčiui atsparų indą, sudėti sviestą, grietinę, supilti likusį vyno mišinį su vandeniu, pagardinti prieskoniais ir troškinti orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų vištos filė (arba kitokia vištienos mėsa)
  • 0.5 litro baltojo vyno (sausas)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 200 gramų grietinės
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pakepinti pievagrybius, baigiant kepti sudėti sviestą ir druską su pipirais.
    Vištieną apkepti aliejuje, baigiant, sudėti pjaustytas morkas ir svogūnus, ir dar truputį patroškinti. Į troškinį sudėti grybus, pasūdyti, pagardinti prieskoniais, užpilti praskiestu per pusę vynu su vandeniu. Supilti tik pusę vyno mišinio. Patroškinti vyne apie 15 min.
    Tada sukrėsti troškinį į karsčiui atsparų indą, sudėti sviestą, grietinę, supilti likusį vyno mišinį su vandeniu, pagardinti prieskoniais ir troškinti orkaitėje apie 30 min.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų