Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius. Iškeptą vištieną dedame į lėkštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves. Garnyrui: cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste. Skanaus!
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
400 gramų vištos filė
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai reiks: 4 kiaušiniai 200 g riebios grietinėlės 4 šaukštai miltų baltųjų pipirų, aromatinės druskos.
Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.
Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius. Iškeptą vištieną dedame į lėkštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves. Garnyrui: cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste. Skanaus!