INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 5 vienetai morkų
- 0.5 stiklinės žirnių (konservuoti)
- 1 vienetas vištiena (jauna)
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 0.5 stiklinės grietinės
- 1 stiklinė sultinio
- šiek tiek kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išdarinėta višta supjaustoma. Į keptuvą sudedamos supjaustytos daržovės, ant jų vištiena, apibarstoma druska, užberiama nemaltų pipirų, užpilama karšto sultinio ar vandens, kad pusiau apsemtų, ir uždengta šutinama. Baigiant šutinti, suberiami žalieji žirneliai, supilama grietinė, sudedamas sviestas. Tiekiama užpilta skysčiu, kuriame šuto. Atskirai duodama šviežių daržovių salotų.
REKLAMA