Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos. Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti. Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min. Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais. Skanaus.
Sudėti į vieną indą salsa padažą, 0,25 stiklinės žemės riešutų, čili, laimo sultis, kakavą ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti kubeliais susmulkintą vištienos krūtinėlę, kol nebebus rožinės spalvos. Tuomet supilti į keptuvę sultinį, pasigamintą padažą ir užvirti. Užvirus sumažinti ugnį ir patroškinti dar apie 10 min. Patiekti su virtai rudaisiais ryžiais, apibarsčius kalendra bei likusiais žemės riešutais. Skanaus.