• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek paprikų (raudonoji, milteliai)
  • 1/4 vieneto porų
  • 4 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti vištienos skūrą (jai mėgstate, galite ir palikti, tada tiesiog atlupkite skūrą, nes po ja dėsite daržoves) ir įpjauti kiekvieno ketvirčio viršų taip, kad tilptų daržovių po juo.
    Papriką supjaustyti kubeliais, nuskustą morką ir porą griežinėliais.
    Dėti porus po įpjovimu, tada papriką ir morkos griežinėlius.
    Pabarstyti vištieną prieskoniais ir šiek tiek palaikyti šaltai, kad geriau įsiskverbtų prieskonių skonis.
    Po to dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 40 min.
    Galima patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ar kitokiu, Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų (milteliai)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto paprikų
  • šiek tiek paprikų (raudonoji, milteliai)
  • 1/4 vieneto porų
  • 4 vienetai vištiena (ketvirčiai)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti vištienos skūrą (jai mėgstate, galite ir palikti, tada tiesiog atlupkite skūrą, nes po ja dėsite daržoves) ir įpjauti kiekvieno ketvirčio viršų taip, kad tilptų daržovių po juo.
    Papriką supjaustyti kubeliais, nuskustą morką ir porą griežinėliais.
    Dėti porus po įpjovimu, tada papriką ir morkos griežinėlius.
    Pabarstyti vištieną prieskoniais ir šiek tiek palaikyti šaltai, kad geriau įsiskverbtų prieskonių skonis.
    Po to dėti į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepti apie 40 min.
    Galima patiekti su orkaitėje keptomis bulvėmis ar kitokiu, Jūsų mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų