REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šlauneles gerai įtrinkite prieskoniais vištienai, grūstais česnakais, druska, suberkite kmynus. Palikite marinuotis (kuo ilgesnis marinato laikas tuo skaniau).
- Prieš kepdama kiekvieną šlaunelę aptepkite nestoru medaus sluoksniu. Sudėkite ant skardos.
- Tada į skardą įpilkite tiek obuolių sulčių, kiek tik įmanoma. Jei kepant sultys išgaruos, įpilkite jų vėl, kad šlaunelės būtų apsemtos. Kepdami žiūrėkite, kad nedegtų, nes medus linkęs svilti.
- Na as tai įpilu ir stiklinę vandens. Dedama kepti į orkaite 190-200 laipsniu karštyje 40 min.
- Iškepusi vištiena atvėsinam, papuošiam lėkštę salotomis, marinuotais pievagrybiais, sudedam vištieną ir vuolia!
Skanu ir išvaizdu.
REKLAMA