• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių (petukai ar sparneliai)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome. Išspaudžiame citrinos sultis.

    Gautoje masėje apvoliojame mėsytę ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.

    Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.

    Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 kilogramas vištienos kulšelių (petukai ar sparneliai)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome. Išspaudžiame citrinos sultis.

    Gautoje masėje apvoliojame mėsytę ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.

    Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.

    Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų