Vištieną apvirti 40 min. Kol verda vištiena, susmulkiname pievagrybius bei svogūną, juos apkepiname įkaitintame aliejuje. Kai vištiena išverda, nuneriame mėsą nuo kaulų ir susmulkiname. Susmulkintą vištieną apkepame keptuvėje (atskirai nuo grybų). Į apkepintą vištieną dedame pievagrybius su svogūnais ir dar kelias minutes pakepiname, užpilame grietinėlę bei sudedame žalumynus. Grietinėles tirštumą reguliuojame vandens pagalba, pilame tiek kiek atrodo jog reikia. Kas nemoka ar neišeina gaminti su grietinėle, puikiai tinka Maggi idėja vištienai su žolelėmis. Skanaus!
Vištieną apvirti 40 min. Kol verda vištiena, susmulkiname pievagrybius bei svogūną, juos apkepiname įkaitintame aliejuje. Kai vištiena išverda, nuneriame mėsą nuo kaulų ir susmulkiname. Susmulkintą vištieną apkepame keptuvėje (atskirai nuo grybų). Į apkepintą vištieną dedame pievagrybius su svogūnais ir dar kelias minutes pakepiname, užpilame grietinėlę bei sudedame žalumynus. Grietinėles tirštumą reguliuojame vandens pagalba, pilame tiek kiek atrodo jog reikia. Kas nemoka ar neišeina gaminti su grietinėle, puikiai tinka Maggi idėja vištienai su žolelėmis. Skanaus!