Alyvų aliejų sumaišyti su rozmarinais, čiobreliais, bazilikais. Ištepti vištą, supjaustytą citrina įdėti į vištos vidų.
Į dubenį su druska sumušti kiaušinius, suberti kmynų sėklas, išmaišyti. Gausis lipnoka druskos masė.
Ant gilios skardos dugno pakloti druskos sluoksnį (apie centimetrą) ten kur višta liesis su skarda. Vištą aplipinti druska.(Sparnelius geriausia sulenkti taip, kad kuo mažiau atsikištų. Įpjaukit odą ir užlenkę- sukiškit po ja).
Kepkite 2 val. 200 C orkaitėje.
Druskos kevalą sudaužykite. Vištą pasidėkite ant lentos. Patogiau pjaustyti. Pateikite su konservuotom slyvom, spanguolių uogiene, bulvėm.
Pavalgę, skardą su druskos sarkofagu, trumpam pamerkite vandenyje. Po kelių minučių- jis lengvai išsiims.Gero apetito.
Alyvų aliejų sumaišyti su rozmarinais, čiobreliais, bazilikais. Ištepti vištą, supjaustytą citrina įdėti į vištos vidų.
Į dubenį su druska sumušti kiaušinius, suberti kmynų sėklas, išmaišyti. Gausis lipnoka druskos masė.
Ant gilios skardos dugno pakloti druskos sluoksnį (apie centimetrą) ten kur višta liesis su skarda. Vištą aplipinti druska.(Sparnelius geriausia sulenkti taip, kad kuo mažiau atsikištų. Įpjaukit odą ir užlenkę- sukiškit po ja).
Kepkite 2 val. 200 C orkaitėje.
Druskos kevalą sudaužykite. Vištą pasidėkite ant lentos. Patogiau pjaustyti. Pateikite su konservuotom slyvom, spanguolių uogiene, bulvėm.
Pavalgę, skardą su druskos sarkofagu, trumpam pamerkite vandenyje. Po kelių minučių- jis lengvai išsiims.Gero apetito.